tiistai 3. toukokuuta 2011

tuesday

sori nyt en oo kirjottanu tänne ku en oo päässy koneelle. okei siiis alotan nyt perjantaist. ekaks olin koulus 9-14, sit oli reenit 16.30-18. reeneis meil oli sellane et ku on vappu bni laitetaa värikäst päälle ja kaikkee hiusvärei ja nääi. sitte lähin sieltä suoraa isälle, ja laitettii oliverin kaa ilmapalloja ja niit serpentiinejä :)

sit lauantaina meil tuli yhet tyypit ja ne oli meil koko päivän. sit sunnuntaina käytii tuol toril kattoo ku siel ajo ne jotku mopot ja autot tai jotai sellast :D:D ois ollu normisti reenit 13.30.15 mut oli poikkeus ni oli 16.30-18.30.

eilen koulussa oli iha semi päivä, sit ella tuli meille ja oltiii tuol ulkona ja kaikkee jännää xd sit tänää ei oo tapahtunu paljo mitää olin koulus ja sit pienensin mun yhtä hupparia. reenit oli 18-20, tehtii basketist päkkärei ;) sit kävin ostaa heselt kanahampparin :d mut nyt pitäs mennä lukee johki ruotsin kokeesee ei kyllä jaksais vaik pakkokai se on ku se on huomen se koe ja en oo lukenu yhtää :D:D: nii et osais ees jotai.

täs jotai kuvii:













ois huomenna annikan kanssa kaupunkiin :):):): parast 1 mut juu ei mul muuta täl kertaa.

// laura

3 kommenttia:

  1. tosi ihanii kuvii ja muutenki kiva blogi (: mut hei yks otti huomioo et oot tollane luuviulu ! (: mut joo tsekkaas munki blogi http://mylife-mystory-mylife.blogspot.com/2011_05_01_archive.html & ps mitä harrastat (: ?

    VastaaPoista
  2. kiitti (: juu kävin tsekkaa sun blogin seki oli kiva ja nääi :):) cheerleadingiä

    VastaaPoista
  3. ihana harrastus (: ja kiva kuulla et tykkäsit !

    VastaaPoista